Al bijna dertig jaar zat ze in de verpleging. Het zorgen voor anderen is haar passie. Maar door al de veranderingen in de zorg en de verhoogde werkdruk, kreeg ze steeds minder tijd om een praatje met haar patiënten te maken. Dat begon haar toch wat tegen te staan en ook fysiek begon alles haar zwaarder te vallen. Dankzij het Ontwikkeladvies 45+ kon gekeken worden hoe we haar werkzaamheden konden aanpassen, zodat ze haar werk nog met plezier tot aan haar pensioen kan uitvoeren. Een hele geruststelling!

ONTWIKKELADVIES 45+
Voor 45-plussers, die meer dan 12 uur per week werken, niet ziek zijn én niet onder een reorganisatieregeling vallen, heeft de overheid het Ontwikkeladvies 45+ ingesteld. Dit ontwikkeladvies geeft inzicht in het toekomstperspectief van je huidige werk, je competenties en je toekomstige loopbaanmogelijkheden.

GESUBSIDIEERD DOOR OVERHEID
Het traject bestaat uit twee of drie gesprekken, van tezamen maximaal 4 uur, met een loopbaancoach. Omdat de overheid het ontwikkeladvies volledig subsidieert, kost het jou helemaal niets. Ik regel alles rondom je subsidieaanvraag. Zo heb je er zelf geen werk aan.

INZICHT KRIJGEN
Als jij twijfelt over je huidige baan of je bent niet meer gelukkig in je werk, -en je voldoet aan bovenstaande voorwaarden- is dit je kans om nu de stap te maken om je mogelijkheden te verkennen. ‘Je krijgt inzicht in wát je energie kost en wát je energie geeft.

OP MAAT GEMAAKT ADVIES
Na afloop ontvang je een helemaal op maat gemaakt advies met een bruikbaar actieplan en tips en vertrouwen om nieuwe stappen te zetten. Dit kan ertoe bijdragen dat jij weer met plezier naar je werk gaat en gezond je pensioen haalt. Het Ontwikkeladvies 45+ laat zien hoe jij je kunt ontwikkelen en hoe jij je werk leuk kunt houden. Nu én in de toekomst.’

REAGEER OP TIJD
Let op: na 1 januari 2020 komt er een nieuwe regeling waarvan de voorwaarden op dit moment nog niet duidelijk zijn. Om voor de huidige subsidie in aanmerking te komen, moeten alle gesprekken dan ook vóór 1 januari hebben plaatsgevonden.

ALLE VOORWAARDEN OP EEN RIJ
De overheid subsidieert het Ontwikkeladvies 45+ volledig als je:
45 jaar of ouder bent
meer dan 12 uur per week werkt
niet ziek bent
niet onder een reorganisatieregeling valt
alle gesprekken met de loopbaancoach vóór 1 januari 2020 hebt gevoerd