Loopbaancoaching

Loopbaan coaching

Loopbaancoaching

Een baan waardoor je geïnspireerd wordt zodat je met een goed gevoel naar je werk gaat en ook vol energie weer thuis komt, dat wil iedereen. Iedereen weet ook dat je dit geluk niet dagelijks voelt. Dat wil niet zeggen dat je er maar aan moet wennen. Soms is het goed om het roer een beetje of zelfs totaal om te gooien. Dat moet je wel zelf beslissen maar je hoeft dat traject zeker niet alleen te bewandelen.

Iedereen is uniek, dus ook elk traject is uniek. Samen met jou maak ik een plan dat we stapsgewijs uitvoeren. Natuurlijk houd je zelf het heft in handen en is jouw inbreng van immense waarde. Het is immers jouw loopbaan en daar ligt dan ook de focus op.

Wil je werk dat voldoening geeft?
Je krijgt inzichten, handvatten en adviezen over de inzet van je talenten, vaardigheden en kwaliteiten, over je valkuilen, over je manier van communiceren, over je imago of personal branding.
Ik kan je veel bieden maar jij kiest waaraan jij in jouw traject aandacht wilt besteden.
Zinvolle bezigheden, wat zijn dat voor jou? Wat is jouw toegevoegde waarde? Jouw arbeidsmarktwaarde, kun jij die inschatten? Welke invloed heb je zelf op je loopbaan? Wat doe je concreet aan jouw loopbaanontwikkeling?

Je bent op zoek naar inspiratie, naar een verandering in je werksituatie of naar een andere baan. Of lokt het zelfstandig ondernemerschap? Misschien weet je niet precies wat je wilt. Of je weet het wel, maar is het nog niet gelukt om je ideeën om te zetten in daadwerkelijk resultaat.

Een professionele loopbaanadviseur is een speciaal opgeleide gesprekspartner die je helpt bij het verhelderen en beantwoorden van deze vragen. Op basis van jouw talenten, kwaliteiten, vaardigheden en wensen ontdek je wat voor functie voor jou geschikt en reëel is.

Vrijblijvend afspreken om jouw situatie eens door te spreken? Bel of mail gerust. 

Marianne Kremer, Coach

contact@mariannekremer.nl

CONTACTGEGEVENS

PRIVACYVERKLARING

Klik hier voor mijn privacyverklaring.