Marianne Kremer

Marianne Kremer

Even over mezelf…

Zowel in mijn werk als daarbuiten zocht ik altijd nieuwe uitdagingen en die greep ik met beide handen aan. Niet omdat ik om de haverklap opnieuw wilde beginnen maar omdat ik verder wilde bouwen op wat er al is, daar geloof ik in. Mijn financiële, zakelijke achtergrond – tot 2010 werkte ik als bedrijfsadviseur bij een accountantskantoor – wist ik te combineren met een mensgerichte aanpak. Toen ik in 2008 van start ging als ondernemerscoach, was dat een logische stap. Net zo logisch als de keuze in 2010 om daarnaast imago-advies te geven, waaronder kleur- en kledingadvies.

In 2011 startte ik dan ook met mijn bedrijf Kleur je Dag, die ik in 2016 transformeerde naar ‘Marianne Kremer, Coach’. Hiermee deed ik de langzaam gedane verschuiving naar loopbaan- en imagocoaching meer recht.

Ook de vele opleidingen zijn tekenend voor mijn behoefte aan ontwikkeling. Na mijn studie aan de Hogere Landbouwschool behaalde ik het certificaat Imagoconsulent (voor mannen en vrouwen) en ik volg jaarlijks diverse (bij)scholingen zoals imago-expert en colourcoaching. Ook deed ik de opleiding tot personal coach. En ik volg nu de verdiepende, aanvullende post-hbo-opleiding voor loopbaancoaching.

Als mensen kracht uitstralen en datgene doen waar ze goed in zijn, maakte me altijd al blij. Daar wilde ik meer mee doen. Aanvankelijk concentreerde ik me op de communicatie met gedrag, houding en kleding. Steeds vaker zochten ook professionals en ondernemers mij op. Zij wilden hun houding, communicatie, gedrag en zichtbaarheid effectiever en bewuster inzetten. Ik werd meer coach dan adviseur. Tevens begeleidde ik meer werknemers en werkzoekenden bij hun werk of de zoektocht naar werk dat bij hen past. Ook hier gaat het om het evenwicht tussen binnen- en buitenkant.

‘Wat je vanmorgen leert, kun je vanmiddag toepassen’

Bestuursfuncties:

  • Lid Raad van Commissarissen, Rabobank Zuid en Oost Groningen
  • Bestuurslid van het Fonds voor de Landbouw
  • Ledenraadslid Abiant
  • Organisator van de collecte voor de Brandwondenstichting

Examen ‘Kleurconsulent’
Regelmatig neem ik bij cursisten van de opleiding ‘kleurconsulent’ het examen af. Dat is niet alleen leuk om te doen. Het is ook leerzaam en houdt mijn kennis op peil.

Marianne

Organisaties voor wie ik een passend advies, coachtraject of training verzorgde:

Acantus | Accon AVM | Advocatenkantoren | Alfa-college | Campus Winschoten | Dollard College | Drents Agrarisch Jongeren Contact | FMT de Woldstreek | Gemeente Oldambt | Gemeente Hoogezand | Groninger Agrarisch Jongerencontact | Noorderpoort | Noorderpoort Academie | Notariskantoren | Vele particulieren | Rijks Universiteit Groningen | Slachtofferhulp | SNS Bank | UMCG | Unie van Waterschappen | Zorgverleners (Buurtzorg, Kraamzorg, Thuiszorg)

Marianne Kremer, Coach

contact@mariannekremer.nl

CONTACTGEGEVENS

PRIVACYVERKLARING

Klik hier voor mijn privacyverklaring.