Werkwijze

Werkwijze

Mijn kracht ligt in mijn praktische werkwijze. Samen kijken we hoe je het geleerde in je dagelijks leven kunt toepassen, zowel zakelijk als privé.

Gratis kennismakingsgesprek
De kennismaking van een halfuur kan in mijn praktijkruimte, maar kan ook telefonisch plaatsvinden. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

We gaan na of we een klik hebben en of ik je kan begeleiden bij je vraag. Als we beide vragen met ja beantwoorden, spreken we af wat we gaan doen. Dit kan betekenen dat we een afspraak maken voor een eenmalig gesprek/advies of voor een langer traject.

 

1e Gesprek
In het eerste gesprek kijken we verder we naar je situatie en je vragen. Ook bespreken we samen – eventueel met je werkgever – de inhoud en het doel van jouw coachingtraject. Zij vormen het uitgangspunt om jezelf beter te leren kennen. Ik hanteer het uitgangspunt dat mensen zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen ontwikkeling.

Daarna
De werkwijze stemmen we af op jouw coachvraag. Om het geleerde te kunnen integreren in werk- en privésituaties gebruiken we concrete situaties die door jou worden ingebracht.

Tijdens de coachgesprekken werken we volgens/met concrete, praktische en creatieve werkvormen. Deze zijn onder andere gebaseerd op NLP, transactionele analyse, Voice Dialogue, geweldloze communicatie en de DISC.

Bij een imagovraag gaan we ook met jouw concrete vragen aan de slag. Na het advies kun je direct aan de slag met je garderobe.

Hoe vaak?
Een traject voor je loopbaan of persoonlijke ontwikkeling bestaat gemiddeld uit 5 tot 10 gesprekken van circa 1.5 uur. Een imagoadvies varieert tussen 1 en 4 gesprekken.

Tot slot
Lange trajecten sluiten we af met een evaluatie.

Marianne Kremer, Coach

contact@mariannekremer.nl

CONTACTGEGEVENS

PRIVACYVERKLARING

Klik hier voor mijn privacyverklaring.