De eerste indruk

De eerste indruk

Imagocoaching

Wie ben jij, wat wil je uitstralen en wat wil je bereiken? Daar gaat het om. Met praktisch advies en oefeningen krijg je de gewenste uitstraling: een opvallend goed geklede man of vrouw die zelfvertrouwen en levenslust uitstraalt. Zakelijk succes begint met een goede presentatie. 

Je voelt je op je gemak en zelfverzekerd als je kleding draagt die bij jou en de situatie past. En dat zien anderen, privé en zakelijk. Die eerste indruk wordt binnen 30 seconden gevormd. Maar is die eerste indruk altijd de beste? 

De juiste kleding versterkt je professionele uitstraling en laat zien wie je bent!

Ben je je ervan bewust welk beeld je neerzet? Is jouw uitstraling professioneel? Toegankelijk of juist afstandelijk? Wil je creativiteit uitstralen of is het belangrijk dat je autoriteit uitstraalt of precisie? Jij bepaalt hoe je gezien wilt worden en ik help je om dat te bereiken.

Imagocoaching 

Kleuren en kleding hebben een taal en verbinden je innerlijk en uiterlijk. Dit betekent dat je persoonlijkheid, competenties en kwaliteiten in kleding zichtbaar worden. Je geeft een helder en compleet beeld van jezelf, ontdaan van visuele ruis. Hoe beter de binnen- en de buitenkant op elkaar zijn afgestemd, hoe sterker jouw persoonlijkheid naar voren komt. Dan zul je zien: je krijgt die baan, opdracht of klant die bij jou past.

Wat levert een advies je op:

  • Je laat je kwaliteiten zien in je kleding
  • Je creëert met de eerste indruk het beeld dat jij wilt en dat bij jou past 
  • Je wordt je bewust van je eigen uitstraling en kracht, wat meer zelfvertrouwen oplevert
  • Je toont je deskundigheid, expertise en leiderschap
  • Je voegt een persoonlijke touch toe aan je outfits
  • Je ontwikkelt een stijl die klopt bij je uiterlijk, beroep, persoonlijkheid, functie en smaak
  • Je laat je niets meer aanpraten in winkels en koopt alleen nog kleding die bij jou past

Als imagocoach verdiep ik me dus in de mensen waarmee ik werk. Wie ze zijn, wat ze doen (en waarom!) en wat ze willen. Ik werk van binnen naar buiten en maak de vertaalslag. Daardoor krijg je een goed en realistisch beeld over jezelf en dat straal je uit.

Een kleuradvies kan deel uitmaken van een imago-advies.

Wat klanten zeggen:

Ik ken Marianne als een zeer daadkrachtige vrouw. Ze ging vol passie én professionaliteit samen met mij op zoek naar wat ik nodig had. Zowel de juiste manier om een toekomstig sollicitatiegesprek aan te pakken, als ook de juiste manier van kleden om mijzelf zo professioneel mogelijk en tevens zo veel mogelijk als mijzelf te presenteren 

Een blije klant na een imago-advies

Kleuradvies

Sommige kleuren zorgen dat je straalt, dat je ogen spreken, dat je jonger oogt. Tijdens een advies over kleur kijken we welke kleuren bij je passen en waar je je goed bij voelt.