Trainingen

“Wat hebben we een enorme verdieping in onze gesprekken gehad, de imago-experience heeft er mede voor gezorgd dat we een hechter team zijn geworden.”

Deelnemer tijdens een Teamdag, waarbij de Imago Experience onderdeel uitmaakte van het programma

Trainingen

Als innerlijk, uiterlijk en het gewenste imago van de medewerker op elkaar aansluiten, dan voelen ze zich zekerder en dat stralen ze uit. Dat is goed voor de medewerkers én de organisatie.

Voorbeelden van trainingen:

Training in jouw organisatie

Wil jij mij, Marianne, ook als trainer in jouw organisatie? Bel of mail en we bespreken de mogelijkheden. Behalve een standaardprogramma bied ik uiteraard ook maatwerk.

Kleur- en kledingstijladviezen

Sommige kleuren zorgen dat je straalt, dat je ogen spreken, dat je jonger oogt. Tijdens een advies over kleur en kleding in het bedrijf kijken we welke kleuren en kleding bij je passen en waar je je goed bij voelt. Maar ook: wat wil je uitstralen en wat wil je bereiken? We werken met het 14-seizoenensysteem: lente-, zomer-, herfst-, en wintertypes en alle combinaties van seizoenstypen, bijvoorbeeld lente-zomer of herfst-winter. Na afloop ontvang je een uitgebreide kleurenwaaier, en een hand-out waarmee je gericht kleding koopt die bij je past. Je kan naar hartenlust combineren, ook met je huidige garderobe. Ook krijgen vrouwen, als ze dat willen, tips over make-up, die hen nog meer laat stralen

Deze adviezen kunnen zowel individueel als in groepen worden gegeven.

“Ik heb verrassende tips ontvangen om deskundigheid in mijn werk te tonen met kleur, kleding, schoenen, sieraden, haardracht, stem en lichaamstaal.” 

Deelneemster van Imago Experience tijdens vriendinnenuitje

Imago-experience

Tijdens de Imago-experience krijgen de deelnemers antwoorden, tips en nieuwe inzichten: wat straal je uit, wat wil je uitstralen en hoe kun je dat realiseren? De speelse, interactieve training is nog leuk ook! Je ontdekt hoe de ander jou ziet. Omdat het innerlijk en uiterlijk  met elkaar samenhangen, begint de training met vragen zoals: wie ben je, welke kwaliteiten heb je, hoe is het gesteld met je zelfvertrouwen en je levensstijl, welke passie heb je en wat wil je bereiken?

Daar past een buitenkant bij: kleur, stijl, kleding, accessoires, een kapsel en eventueel make-up. Voor een geloofwaardig en evenwichtig beeld komt de buitenkant overeen met je binnenkant. Ook je verbale en non-verbale gedrag bepaalt jouw imago. Net als je manier van lopen, van lachen, van praten. Alles bij elkaar vormt je imago, je uitstraling.

De Imago Experience kun je in alle groepen gebruiken, zowel zakelijk als privé. Op locatie, in het bedrijf of in mijn ruimte.

 

 

PRIVACYVERKLARING

Klik hier voor mijn privacyverklaring.